Güncel Betpas Para Yatırma Seçenekleri Nelerdir?

Betpas para yatırma seçenekleri nelerdir; Betpas sayesinde siteye hızlı yatırımlarınızı yapın, sitenin yatırım seçeneklerini öğrenme için buraya gelin!

Tamamen gerçekçi bir kumarhane deneyimine hazır mısınız? Bu platformda oyuncular gerçek kullanmalarında yerini almaktadır. Ya da bahis kuponları için gerçek paralarla kupon oluşturmaktadır. Böylece hem oyunların heyecanı artırılmaktadır. Hem de oyuncular siteden kazanç elde etme fırsatını yakalamaktadır. Fakat Betpas para yatırma seçenekleri nelerdir içerisinde geniş bir skalanın uygulanması amaçlanmaktadır.

Betpas ile En Popüler Yatırım Yöntemleri Neler?

Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen platform içerisinde tabii ki popüler yatırım seçenekleri görülmektedir. Bu seçenekler arasında ise hem hızlı hem de yüksek limitlerin bulunması dikkat çekmektedir.

Betpas para yatırma seçenekleri nelerdir dahilinde ise popüler 7 farklı ödeme yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler arasında Tether, Anında Banka, Payfix seçenekleri görülmektedir.

Aynı zamanda popüler yöntemler olarak Güvenli QR Yatırım, Garanti Yatırım, Betpas Havale kullanılmaktadır. Son olarak ise Rapid Papara yöntemi burada popüler seçenekler arasında bulunmaktadır.

Popüler seçeneklerle yapılan yatırım işlemlerinde en az 25 TL limit bulunmaktadır. En fazla ise 1.000.000 TL yatırım işleminin tek seferde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır.

Betpas Sitesinde Nakit Olmadan Kredi Kartıyla Yatırım Yöntemleri

Site içerisinde hiçbir nakit para olmadan yatırım işlemi yapmayı ister misiniz? Bunun için oyuncuların kredi kartları ile yatırım yapması mümkün olmaktadır. Peki burada kredi kartı yöntemlerin neleri kapsıyor?

Betpas para yatırma seçenekleri nelerdir; FOY XE Many ve Anında kredi kartı yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemlerle yapılan minimum yatırım miktarı 50 TL olmaktadır. En fazla yatırım miktarı için ise 5.000 TL sınırı görülmektedir.

Aynı zamanda Aspay ödeme yöntemi ile de yatırımların yapılması sağlanmaktadır. Bu yatırımda da yine kredi kartlarının kullanılması amaçlanmaktadır. Burada ise en az 200 TL, en fazla 2.000 TL yatırımın yapılmasını sağlamaktadır.

Fakat kredi kartıyla yatırım yapmayı isteyenler dikkat! Kredi kartı kullanılmadan önce ilgili kartın canlı destek ile paylaşılması gerekmektedir. Bunun için ise bazı kart görselleri istenmektedir. Fakat kartınızı gönderirken tabii ki bazı alanları kapatmanız mümkün olmaktadır.

Betpas Sanal Cüzdan Para Yatırma Yöntemleri

Sanal cüzdan ödeme yöntemleri ile yatırım işleminizi hızlıca gerçekleştirin! Sanal cüzdan seçenekleri özellikle daha güvenilir olması nedeniyle tercih edilmektedir. Çünkü bu sistemlerin kendine ait bazı güvenlik standartları bulunmaktadır.

Payco, Payfix, Anında Parazula ya da Parolapara ile doğrudan yatırım işlemleri yapılabilmektedir. Aynı zamanda Anında Mefete yönteminde de yatırım işlemleri sağlanmaktadır. Fakat bu yöntemler içerisinde tabii ki limitlere dikkat edilmesi gerekmektedir.

En düşük Betpas para yatırma seçenekleri nelerdir; limitleri 25 TL olmaktadır. En fazla ise 1.000.000 TL yatırım işlemini tek seferde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Yani oyuncular istedikleri yüksek tutardaki yatırım işlemlerini dahi kolaylıkla yapabilmektedir.

Fakat bu bahsedilen limitler genel bir limit seçeneğini kapsamaktadır. Her bir ödeme yönteminde kendine özel limitlerin bulunduğu bilinmektedir. Bu nedenle de kullanıcıların seçtikleri yöntemin limitleri üzerinden yatırım yapması beklenmektedir.

Yorum yapın